Desember i Nairobi

Inga-Lill synger julen inn
Desember har vært en innholdsrik måned og mye har skjedd. Vi har hatt fellesperiode på skolen, noe som betyr at da samles alle elevene som hører til NCS. Hver dag i desember har vi hatt adventstund for alle elevene. Førskolebarna har også fått være med. Det var stor stas for Simeon å få være med på dette. Vi var også en dag med skolen i en ishall. Der lekte vi oss på skøyter og hadde det veldig morro. Dette var veldig kjekt, kanskje ekstra kjekt siden vi gjorde dette i Afrika. For flere av elevene var det første gang de gikk på skøyter.

Ellers har vi hatt adventsgudstjeneste, julegudstjeneste og julespill. Alle barna har deltatt med skuespill, sang, spilling av instrumenter og tekstlesing. Veldig kjekt med julespill der både barn og voksne deltar. Til og med Øyvind deltok.
Må innrømme at er litt spesielt å feire jul her ute, men det går utrolig bra. Alt er nesten som hjemme, bortsett fra været. Savnet av venner og familie merker vi litt mer av nå.
1. juledag ble vi invitert til familien Ohma på finsk julemiddag. Det smakte utrolig godt. Vel verd å prøve for de som har mulighet til det. 2. juledag var vi hos familien Naustvik. Her fikk vi spise deilig ribbe.

Torsdag, den 20.12, fikk vi hund. Hun heter Rexi og er til mye glede for familien. Hun er fortsatt valp og oppfører seg deretter. Hun trenger en del veiledning, men det skal gå bra. Inga-Lill er ikke helt trygg på hunden enda, men det kommer seg nok snart. Simeon og Mathias har blitt veldig glad i henne. Mamma Gerd-Kari har foreløpig et uavklart forhold til Rexi.

1 kommentar

  1. Hei Simeon!
    Nå har vi sett på kjekke bilder fra Afrika. Jeg vil fare dit og gå på skøyter i ishallen 🙂 Er det piraiaer i sjøen nær der du bor? Jeg savner deg Simeon. Har nettopp vært på søndagsskolen, da fikk jeg tenne lyset.
    Hadet og klem fra Elias

Legg igjen en kommentar